MicroStrategys vedtagelse af Bitcoin som dets primære reserveaktiv tog markedet med storm, og mange argumenterede for, at udviklingen var en af ​​katalysatorerne bag BTC, der steg til $ 19k på hitlisterne. Virksomhedens Michael Saylor talte for nylig om Crypto Trader og hans virksomheds beslutning om at investere i Bitcoin, som nu er steget med over 182%. Det skal bemærkes her, at mens MicroStrategys investering ikke var den første, fødte den en krusningseffekt, der skubbede andre virksomheder til at gøre det samme.

Lad os tale om, hvorfor dette fungerede, og hvorfor skal vi nu?

Før vi svarer „Hvorfor det fungerede“, lad os se på „Hvorfor nu.“

Hvorfor nu?

Centralbanker over hele verden har trykt billioner af fiat-valuta for at lette de lidelser, der er forårsaget af pandemien. Mens disse banker forsøgte at forhindre en massiv katastrofe og en recession, der ville tage år at vende tilbage til gennemsnittet, vil det vende tilbage til at hjemsøge alle, selv de banker, der trykte det.

Faktisk, på tidspunktet for skrivningen, gav obligationer mindre end 1% i gennemsnitlige afkast, mens aktiemarkedet var stigende. Ergo, der syntes ikke at være nogen hæk, hvis aktiemarkedet skulle gå ned.

Dette er grunden til, at man kan hævde, at 60-40-porteføljen allerede har mødt sin død.

Som en konsekvens af det samme er der et stort behov for at bevare velstand, og der er derfor to muligheder tilbage – Guld eller Bitcoin.

Det er klart, at Bitcoin er den bedste mulighed.

Hvorfor fungerede det?

Nå, det er nu det bedste tidspunkt for virksomheder som MS at bevare deres rigdom. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at investere i noget, der ikke mister værdi over tid?

Som forklaret af Saylor, hvis MSs kontante reserver skulle holdes kontant, ville de rebase mere end 10-15% årligt til et punkt, hvor fremtidige afkast ville blive annulleret.

”Vi er et softwarefirma, der genererer kontanter, men hvis vi simpelthen fejer kontanterne i fiat-valuta…. så ville det forringe 15% om året. Vi taber lige så meget, som vi genererede på PNL. ”

Saylor tilføjet,

„Bitcoin stiger hundrede procent årligt [mere eller mindre], men hvad mange mennesker ikke forstår er, at Bitcoin er et monetært netværk, og som et monetært netværk er det i stand til at lagre og kanalisere energi over tid uden strømtab.“

Bitcoin har været tænkt på så mange ting gennem årene – Som en kontoenhed, et udvekslingsmedium, en værdibutik og hvad der ikke er. Bitcoin er ikke en af ​​dem. I stedet er det alle disse ting og mere, fordi Bitcoin ikke er statisk, men dynamisk, og det er i konstant udvikling. Med virksomheder i et kapløb om at afdække deres balance, før de bliver afværget, ser Bitcoin ud til at være det aktiv, der kommer frem som den foretrukne mulighed.