Bitcode AI granskning

När kryptovalutor tar världen med storm bestämde vi oss för att göra denna Bitcode AI-granskning och se vad denna handelsplattform verkligen handlar om. Till skillnad från andra handelsplattformar som kan erbjuda kryptohandel är Bitcode AI dedikerad enbart till detta. Den kan skryta med mer än 1 600 000 registrerade användare, vilket är ett imponerande antal. Den gör också många kampanjer regelbundet där du kan tjäna pengar, göra dina transaktioner gratis och mycket mer.

För mer information, klicka här: https://www.indexuniverse.eu/sv/bitcode-ai-bluff/

Bitcode AI har avförts från FCA (dess tidigare tillsynsmyndighet) för att ha tillhandahållit tjänster utan dess tillstånd. Efter att ha frågat Bitcode AIs kundtjänst om de har några säkerhetsåtgärder kunde de inte svara på våra frågor. Dessutom ger deras villkor inte någon garanti för att webbplatsen och kontona är säkrade.

Låt oss dyka in i denna recension och lära känna Bitcode AI lite bättre för att dra slutsatsen om det är en plattform värd att göra affärer med.

Vad är Bitcode AI?

Bitcode AI grundades 2018 och är en Singapore-baserad plattform för handel med kryptovalutor. Ben Zhou, grundare och VD för Bitcode AI exchange, är en tidigare general manager på XM, en av de största forex- och CFD-mäklarna. Bakom honom finns ett team av branschentusiaster som tidigare har arbetat för stora namn som Morgan Stanley och Tencent. För närvarande är det enda område som Bitcode AI sysslar med evighetskontrakt på kryptovalutor. Så om du vill handla med aktier kan du kolla in vår artikel om de bästa aktiemäklarna online.

VANLBitcode AIA FRÅGOR

Hur handlar man på Bitcode AI.com?

För att handla på Bitcode AI.com måste du först öppna en marknad och dess handelsbiljett. Därefter anger du en insatsstorlek, väljer en valuta och definierar stängningsvillkor och nettoexponering. En viktig sak att notera är att det inte krävs någon minsta insättning. Du kan börja handla med vilket belopp du vill.

Är mina pengar säkra hos Bitcode AI?

Enligt alla tillgängliga bevis är alla medel säkra hos Bitcode AI. Plattformen lagrar alla pengar och tillgångar i en segregerad kundbank. Plattformen är också reglerad av FCA, vilket ger den ytterligare ett lager av legitimitet och pålitlighet.

Är Bitcode AI provisionsfritt?

Bitcode AI-handel är inte gratis. Provisioner beror på flera faktorer, inklusive den tillgång som handlas, respektive marknad och användarens region. Plattformen har dock inga avgifter för upprättande, minsta insättning eller uttag.

Är Bitcode AI-aktiehandel säkert?

Ja, förstklassiga tillsynsmyndigheter övervakar Bitcode AI, vilket gör det till ett säkert alternativ för aktiehandel. Själva plattformen använder 256-bitars SSL-kryptering, vilket är branschstandard bland avancerade handelsplattformar.

Hur ändrar man hävstångseffekten i Bitcode AI.com USA?

Hävstångsfaktorn är relaterad till två saker – insatsstorlek och marginalbelopp. För att öka hävstången ska du öka insatsstorleken till den punkt där handelns marginalkrav är maximalt. Och vice versa – om du sänker insatsstorleken till plattformens minimum kommer hävstången att sjunka. Som tidigare nämnts i vår Bitcode AI-granskning innebär spread bets och CFD:er en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstången. Ha detta i åtanke när du använder plattformen.