Theorieën

Mijn naam is Erik Von aka “Lotz van Botz”. Mijn professionele werkveld in in Mech / Aeronautical Engineering. Ik was toevallig in de handel als gevolg van een commercial op tv van interactieve makelaars en dacht: “Wow, dat de handel ding ziet er cool uit.”

Na onderzoek van pools van gegevens van makelaars, software en systemen ect ect. Ik zei: “Ach nee, al deze systeem zijn te subjectief in hun benadering die Bezoek deze website kunnen leiden tot ongewenste resultaten. Ik heb een exacte objectieve benadering tot de handel. Ik besloot om een aantal fundamentele Neural Nets in MT4 gebruiken voor de front-end, dan een brug te excelleren op de back-end runnen van mijn eigen aangepaste trading modellen. Deze modellen zijn gebaseerd op de Navier Stokes theorieën en zijn bij mij in mijn vakgebied. In plaats van het gebruik van deze vergelijkingen aan de landing raketten / weerpatronen / erosie niveaus ect ect voorspellen. Ik solliciteerde ze tot de handel binaire opties.

Mijn formules zijn zo nauwkeurig als op het moment van binnenkomst / uitgangen “10Sec tot 1 min momenteel” dat het een perfecte match voor de handel in binaire opties. Ik kan oplopen tot 5-20 trades per dag gemiddeld. Ik zal winnen 2 van de 3 tussen vaak optiesonline hoger 4 van de 5 op basis% tussen 60-80% van mijn transacties met behulp van deze Algos. Hieronder vindt u de eerste handel van de dag op de Dax @ 05:28 Eastern Time voor de buy.

Het signaal eindigde @ 05:42. Kortom, verwachtte ik precies 05:28 zou de prijs hoger tot ten minste 05:42 waarop zij heeft gedaan als u uw grafieken te zegt nu onderzoeken verplaatsen. In de toekomst zal ik stuur screen shots van mijn trades een paar keer per week en ik zal schrijven over verschillende onderwerpen op binaire handel in opties dat ik hoop dat u vindt nadenken stemmende evenals erg vermakelijk!

“De Dax Buy was lang @ 7297 voor 05:28 en eindigde Lees hier boven 7300 voor 05:40 afloop dat ITM- eindigde” in the money “