Gezonde Gewoonten

Ik wilde iets over het hoofd gezien in de handel aan te pakken. Vaak zo velen zijn geïnteresseerd in wat systeem / methodes, het beheer van geld, makelaars en ect ect. Maar over het hoofd enkele andere zeer belangrijke dingen die deel uitmaken van je dagelijkse trading routine. Zoals HABITS , ja gewoonten want wij zijn wezens van hen. Als je goede gewoonten die je waarschijnlijk goede resultaten en vice versa. In dit gebied zijn er veel dingen die je kunt over het hoofd als je bezig op zowat elk ander aspect van de handel en ga zo maar door zijn. Ik zal met u delen hoe ik mijn dag hieronder te beginnen.

Lotz van Botz Dagindeling

1 – Ik word wakker, dit is nummer 1 als je nodig hebt om dit te doen als je niet dan bent u waarschijnlijk dood en de handel zal niet veel voor je, tenzij je echt binaire opties hack dan is zelfs dat kun je niet stoppen. Zombie trading 101 …

2 – Na 5-10 minuten van het leggen in bed te staren naar het plafond soms meer, zal ik Strek en doe wat milde yoga zoals oefeningen om te helpen begin mijn optiesonline dag af op het juiste spoor. Na het sporten Ik zal in een meditatieve positie zitten voor een paar minuten om mijn geest volledig leeg te maken en staat open voor gegevens en informatie aan mijn handelsdag beginnen.

3 – ik ga en krijg een glas water en misschien wat fruit op te frissen en te beginnen met mijn lichaam af in een evenwichtige manier. “Let op Ik zal het glas water vol hoewel mijn beursdag te houden naast me. ‘Water zal je in balans en vloeiende te houden;)

4 – Ik zit en staar naar de Charts 10-30 minuten niets te doen, maar kijken om te zien hoe mijn algos handelen ten opzichte van de markt beweging of ontbreken er van.

5 – Ik ga dan in de planning / objectieve mode uit de informatie van de markt wordt me het geven als de% van leverage ik de aard van de transacties Ik ben op zoek te nemen en welke instrumenten ik wens om de handel en wanneer ik wil hen de handel zal gebruiken .

Wil je echt om terug te kijken op de handelsdag en zeggen: “oh ik was zo gestrest Ik rookte een bos en dronk veel koffie die me nemen 52 trades omdat ik wraak handel van het hebben van koffie en CIGS, terwijl de handel gehouden van alle stress maakte me een achtbaan te gaan met dat, hel ik begon te drinken wodka en voelde me beter over mijn trades verliezen dus dan wed dat het allemaal en steeg met 200% voordat ik mijn rekening blies op de volgende handel dan had een black-out waarop ik wakker met een aardappel huid op mijn linkeroog en Häagen-Dazs op mijn nek, in ieder geval hopen dat u het was Häagen-Dazs! “de stress van het omgaan met chaos en dat is wat de markt in waarschijnlijkheden in plaats van zekerheden, die onze geest optie24 moet op een cognitieve basis vanwege oer overlevingsinstinct ie {niet worden opgegeten door een dier of gedood door een concurrent, terwijl die zich bezighouden met een vorm van gevecht, dat is wat de handel is.}

Voorbeelden van wat te doen :-D

1) Stretch na het ontwaken

2) Mediteer na het strekken voor een paar minuten met de plaatsing in een kalme ontspannen toestand op de grond en dan gewoon niets bedenken.

3) Heeft u een glas water om je dag te beginnen misschien wat fruit of sap ook.

4) Let op de markt wordt 20-30 minuten om de activiteit te IQ Option meten. Nooit in een rush naar de handel. Eerst luisteren en proberen om te horen wat de markt is je te vertellen.

5) Kom uit je stoel en strekken voor een paar minuten per uur.

6) Ga voor een wandeling voor 10-15 minuten een paar keer per dag. Waar je heen gaat is aan jou voorkeur niet iets waar je zou kunnen krijgen beroofd of opgegeten door wilde dieren. Het helpt duidelijk je geest en is een vorm van lichaamsbeweging ook. Als u worden achtervolgd door overvallers of gevaarlijke dieren het kan goed cardio ook! Gewoon niet laten ze je op te vangen :)

7) Drink water doorheen de dag.

8) doen een tussentijdse evaluatie van de dag hoe je de handel / voelen en plan over hoe van die informatie zal je de rest van de dag te doen.

9) Probeer je maaltijden verdoken al uit de dag te houden. Een gigantische maaltijd zal de neiging om u te vertragen als uw lichaam een onevenredige hoeveelheid energie nodig om het te verwerken waar je lusteloos / ongericht kunnen maken.

10) Terwijl in trades ik soms ademhalingsoefeningen doen anyoption om een emotionele reactie die ik zou kunnen hebben tijdens het wachten voor het verstrijken te compenseren. Dit zal helpen om u in een kalme staat terwijl je objectief te richten op de markt en zal helpen compenseren eventuele negatieve emotionele reacties die waarschijnlijk subjectief zijn. Als je een trade voelt of je gestresst bent, terwijl in de handel, kan dit zeer nuttig zijn bij het nivelleren je uit tijdens de handel zijn.

11) Vergeet niet om dit dagelijks te doen alsof je erover nadenkt het zijn allemaal dingen die je helpen bij het ontwikkelen van een goede trading gewoonten door goede gewoonten toegepast om jezelf die net maakt je beter in staat om logisch te denken dat doel vs emotioneel dat is subjectief .

Voorbeelden van wat  niet  te doen :-(

Koffie is een snel droger  – De gezondheidseffecten van cafeïnehoudende producten zijn discutabel dus het is de minst destructieve van degenen die ik de lijst hier. Maar als je erover nadenkt vanuit een trading perspectief kan het zeer destructief en zeer unseemingly zo zijn. Stel je voor je perspectief wordt uitgevoerd om actief te zijn in plaats van in lijn met de markt, zodat u besluit om transacties op basis van een emotioneel gevoel te nemen en goed, dat is slechts een subjectieve puinhoop van zelfvernietiging staat te gebeuren. Je moet gewoon hebt jezelf onbewust uit balans allemaal vanwege een beetje java bean zetten LoL. Dus de volgende keer dat je het gevoel alsof je trades zonder reden gedaan of overtraded neem een kijkje op dat kleine pool van zwarte goedheid, omdat koffie erg duur op meer manieren dan één kan zijn;)

Roken als een manier om stress, zoals hierboven vermeld roken te verlichten is een veel voorkomende drug als het verstoort de zenuwbanen waardoor een tijdelijk binaire opties effect van een gezonde gevoel van welzijn, maar ironisch genoeg na verloop van tijd, dat is precies het tegenovergestelde van wat het doet om je lichaam. Hieronder is een foto van Allen van binaryoptionsitm . Ik heb hem nooit gezien met een sigaret in zijn hand. Ik vrees dat de chaos van de markten heeft deze man in een kettingroker die zinvol als u denkt over de effecten van het omgaan met de stress van de markten op een dagelijkse basis in een niet-cognative manier gedraaid. Een manier om dit te overwinnen is om de richtlijnen die ik hierboven beschreven te volgen en het ontwikkelen van gezonde gewoonten die je meer duidelijkheid en controle te geven op een objectieve manier. Dank Allen voor het zijn een goede sport! Oh en stoppen met roken !
Het drinken als een manier om stress te verlichten, nu is dit een van de betere manieren om de stress van de handel te compenseren en als je dronken misschien zult u zeggen geen grote deals moet toch wel een paar $ 1000 dollar op een handel hel laat gewoon voor gaan zijn wed dat al ben ik de koning van de wereld kan niemand me laten Wooo hooo! Dan is de volgende ochtend word je wakker hing over en brak. Nu dat is wat ik noem een een leuke drinken spel! Alcohol zal er alles vertragen en werd gebruikt in de oude staat als een antistatische, wat betekent dat het is bedoeld om u knock-out van omgaan met pijn. Dus is uw handel pijnlijk voor u? Als dus je zou willen tot de handel te stoppen, want dat is een heel slecht teken dat er iets niet klopt. Maar dit is een ander zelfvernietigend voorbeeld van iets op het oppervlak dat het tegenovergestelde effect van wat de bedoeling is.

Deze arme Noob was bezig met een video review van optionbit.com  voordat hij gaf op de handel uit een losing streak en besloten om te investeren in de verkoop van spullen op Ebay @ 2x markeringen rofl. Ik ben er niet zeker van dat hij zelfs doet dat nu, zou hij zijn verhuisd naar steeds een mannelijke prostituee geven, errr goed ik zal niet speculeren, maar we kunnen zien zijn pad is gebrekkig en hij is 100% niet van bewust. let op zijn video’s die ze zijn hilarisch door de manier waarop. Als er niets anders toont de persoonlijke onrealistische karakter van een Noob.

 

“Tot slot ik boven een pad te volgen heb opgesomd. Maar Plus500 weet dit, ieder wijze strijder weet dat er een verschil is tussen het kennen van een pad en het lopen van een pad. Het begint allemaal met een stap, want het doet er niet zo veel waar je bent, maar meer nog waar je naartoe … “