Breakout Trades

Binaire Opties Breakout Transacties Met behulp van Pivot Points

Binaire opties trading succes is gebaseerd op het maken van de juiste gesprekken op de prijs richting. Als een handelaar correct kan voorspellen waar de prijs zal http://www.optiesonline.com gaan, dan is het zeer waarschijnlijk dat hij zal een handel die zal worden in het geld te maken.

Eén van de manieren waarop dit kan worden bereikt is door de mogelijkheid om prijzen breakouts voorspellen. Dit leidt ons tot de vraag: wat is echt prijs actie, en wat bepaalt het gedrag van de prijs actie op een bepaald punt in de tijd?

Het concept van de prijs actie is gewoon een afbeelding van de activiteit van de handelaren op een bepaalde markt.Handelaren zijn in de markt om geld te verdienen . Als ze iets dat zich als een marktkans zal presenteren zien, zullen zij hun geld in de markt om de handel te maken. Op dit moment zullen we zien prijzen bewegen in een richting of in de http://www.optiesonline.com/optie24/ tegenovergestelde richting. Als handelaren zie niets om hen te overtuigen van een kans, zullen ze zitten op het hek en niets doen. Op dit moment, zal de prijs actie bijna overal naartoe te gaan, behalve gewoon zijwaarts trend.

Gelukkig is de binaire opties markt helpt ons om de prijs actie, wat dat ook moge zijn handelen. In tegenstelling tot in forex trading of andere markten waar u de markt moet in beweging om geld te verdienen, kun je eigenlijk geld te verdienen in debinaire opties markt , zelfs als de prijzen van de onderliggende waarde verblijf nog.

In de les van vandaag, zullen we een scenario dat zich voordoet wanneer de markt in beweging is te verklaren; de breakout.Breakouts optreden na een periode van inactiviteit prijs. Ze ontstaan wanneer handelaren krijgen een hint van een op handen zijnde gebeurtenis in de markt dat de waarde van een onderliggend actief zal beïnvloeden, zodat ze het standpunt Van hier naar het artikel innemen om geld te verdienen van dergelijke bewegingen. Een manier om te bepalen is om te kijken naar het gedrag van de prijs actie op de belangrijke niveaus van steun en weerstand.

Voordat we een opwaartse onderbreking te krijgen, de prijzen kan hebben het weerstandsniveau meerdere keren getest, met de punten van retracement krijgen steeds hogere. Dit geeft aan het kopen druk. Wanneer we dit zien, is dit een signaal dat de prijzen omhoog zullen inhoud breakout.

Het omgekeerde is ook het geval voor de neerwaartse breakouts. Steunniveaus zullen herhaaldelijk worden getest met de punten van retracement krijgen geleidelijk lager, betekent de verkoop van druk.

Op andere momenten kan het kopen of verkopen druk al in zo’n krachtig effect, dat de prijs actie gewoon rammen door de belangrijke niveaus. Kijk naar de grafiek hieronder:

De scharnierpunten geven de steun en weerstand niveaus. We optiesonline kunnen zien dat R1 is meerdere malen getest en prijzen niet terug naar waar ze begonnen voor de dag bij S1 krijgen alvorens terug te gaan omhoog. Dit geeft aan het kopen druk die uiteindelijk geschonden R1. Prijs vervolgens meerdere malen getest R2, maar retracements terug naar de centrale spil (gemarkeerd paars), die de vorige retracement punt was nooit krijgen. Dit toont verhoogde het kopen druk en we zien dit manifesteren als een bullish kaars die uiteindelijk geschonden R2 helemaal naar R3.

Als ik was om deze handel op de binaire opties markt, zal ik dit doen op drie manieren.

Trade 1

Ik zou de In / Out binaire opties handel handel, wedden dat de handel buiten de S1 zou eindigen – R1 range, met een week na afloop.

Trade 2

Ik zou ook de handel van de Rise / Fall ras, wedden dat de prijs van de EUR / USD zal stijgen boven de R1 punt, het instellen van een 72-uur per dag verstrijken.

Trade 3

Ik zou de handel Touch / No Touch handel , wedden dat de prijzen een punt ergens zou aanraken tussen R1 en R2, voor een week verstrijken.

De les hier is dat de draaipunten zijn een onmisbaar instrument voor de handel in binaire opties en als je ze kunt gebruiken om de prijs actie op de belangrijkste niveaus hier van steun en weerstand te kijken, zal je goede handel noemt het merendeel van de tijd.

Verder lezen:

  • Steun- en weerstandsniveaus deel 1
  • Steun- en weerstandsniveaus deel 2
  • 3 binaire opties trading strategieën voor beginners
  • Daft Gorilla op prijs actie en kandelaar analyse